Insanity Center

.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Far away

In jos 
AutorMesaj
Irene d'Louise

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Far away    Vin Apr 20, 2012 7:06 am

 • Trase aer în piept şi clătină absentă din cap, privindu-şi elevii ce râdeau şi încercau să găsească soluţia la problema ce le-o dăduse. Clipi de câteva ori, apoi se îndreptă spre fereastră, călcând uşor, dar apăsat, auzindu-şi tocurile cum loveau parchetul. Era îmbrăcată lejer, cu o rochiţă gri, iar pe deasupra un bluziţă neagră, legată pe abdomen cu o curea. Picioarele-i lungi îi erau acoperite de un dres negru, iar pantofii rozalii încheiatu ţinuta tinerei.
  -Irene! Nu găsim răspunsul, spuse un băiat din prima bancă, întorcându-se spre ea. Şatena îşi îndreptă capul spre el şi surâse amuzată. Începu să se joace cu pandantivul de la gât, ochii ei sclipind veseli.
  -Oh, dar e atât de simplu. Totul e bazat pe logică, dragilor. Luaţi problema de la început şi încercaţi să vă bazaţi pe detaliile minore, spuse calmă şi zâmbi dulce, apoi îşi reîntoarse privirea spre geam. Se opri lângă pervaz şi clipi uşor, uitându-se la cerul negru. Urma să plouă, ştia asta. Auzi soneria în scurt timp, aşa că îşi părăsi gândurile amestecate şi merse în faţa clasei, pentru a-i putea privi pe elevi.
  -Vreau ca această problemă să fie tema voastră pentru data viitoare. Dar, vă cer un singur lucru. Fiţi corecţi şi nu folosiţi mijloace diferite pentru a o rezolva. Dacă îmi demonstraţi că aţi rezolvat-o voi, veţi primi toţi câte un 10. Dacă nu, problema nu se ia în considerare, iar la următoarea lucrare, vă voi scade câte un punct, spuse calmă şi zâmbi, apoi îi lăsă să iasă şi să se bucure de pauză. Îşi strânse lucrurile, şi după ce-şi luă geanta, ieşi la rându-i din clasă, apoi, cu paşi mici, se îndreptă spre bibliotecă. Intră acolo şi după ce o salută pe bibliotecară şi se pierdu printre rafturile de cărţi, mergând spre secţiunea de psihologie. Avea nevoie de o carte. Îşi dădu coada ce-i cădea pe umăr, pe spate şi imediat după, se opri în faţa unui raft, începând să citească titlurile de pe coperţi, pentru a găsi volumul care-i trebuia.


Spoiler:
 
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart de Nobili

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Vin Apr 20, 2012 3:39 pm

 • Se simţea mai bosit ca niciodată cât se certa cu elevii aceia care refuză în toate felurile să înveţe. Împărţise vreo şapte de trei astăzi. Nu, era greu să îţi înveţi propia limbă. Îşi petrece mâna prin părul roşu-aprins şi iese din clasă după ce a terminat de spus că data viitoare vor avea test. Îşi făcu drum pe la bibliotecă, ca să poată copia nişte hârtii şi să ia o carte de Shakespare. Îi dă bibliotecarei, o femeie oribilă, hârtiile pe care le voia în câte cinci exemplare şi plecă. Trecu pe lângă una dintre elevele lui care îl salută şi îl întrebă ceva. Acesta răspunde dezinteresat şi pleacă, căutând ca un disperat sectorul cu psihologie. Ştia că văzuse acolo acea carte, amestecată printre celelalte. Se gândi, amuzat, la acea scuză pe care o dădea mereu când ascundea câte o carte în altă parte. "Semănau!" îi spunea bibliotecarei, zâmbind inocent. Cât a ţinut-o aşa? Ani buni. Trecu pe lângă Irine şi zâmbi.
  " Bunăă! " spune pe un ton vesel, complet opus a ce simţea în acele momente, începând să caute cartea pe rafturi pe lângă ea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Irene d'Louise

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Vin Apr 20, 2012 4:58 pm

 • -Unde naiba eşti? întrebă uşor furioasă când văzu că nu găseşte acea carte de care avea navoie. Pufni uşor, apoi se dădu un pas în spate, privind toate acele cotoare care mai de care mai colorate. Clipi şi-şi întoarse privirea spre cel care o salutase, apoi surâse fermecător.
  -Bună, spuse pe un ton dulce şi trase aer în piept, încruntându-se când văzu un roman scris de Shakespear între toate acele volume de psihologie. Îl luă de acolo, începând să-l răsfoiască.
  -Eduart, cumva, din întâmplare, ţi-ai adus bunul prieten, pe Shakespear, printre cărţile mele? întrebă fermecător, şi se apropie de el, oprindu-se în faţa lui. Se lipi de raftul plin de cărţi şi începu să fluture volumul prin faţa lui, privindu-l cu zâmbetul pe buze. Ochii ei albaştri îi priviră pe ai lui, ademenitori.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart de Nobili

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Vin Apr 20, 2012 5:15 pm

 • Începu din nou să citească titluri peste titluri şi autori peste autori până când aceasta îl salută înapoi. Se întoarce către ea, cu un zâmbet adorabil pe faţă, renunţând să caute printre titluri, pentru că şi aşa nu îl va găsi atâta timp cât vorbeşte cu ea. Oftează, privind-o cum se întoarce să caute ceva. a dat să se uite şi el, din nou, dar îi auzi cuvintele şi se întoarse siderat. De unde ştiuse că era el? Oftează, întânzând mâna către ea.
  " No, şi-a făcut picioare şi a venit până aici. " spune amuzat, privind-o cum frunzăreşte cartea lui. Continua să se uite la ea, aşteptând să îi înapoieze cartea. Se reazămă şi el de un raft de cărţi din care, în mod cert, nu ar înţelege nimc şi zâmbeşte înapoi către şatenă. " Vrei să te rog frumos să îmi dai cartea? " întreabă, afişând din nou acel zâmbet.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Irene d'Louise

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Vin Apr 20, 2012 7:50 pm

 • Îl privi printre gene, analizându-l atentă, simţind cum zâmbetul i se lăţea cu fiecare trecere în revistă a trupului său. Irene, înghiţi în sec, alungându-şi gândurile, ce, pe moment, erau cam neortodoxe şi rânji provocator.
  -Şi dacă nu vreau? întrebă clipind chiar inocent la început, apoi râse încetişor, ochii ei sclipind periculos dar totuşi ademenitori. Ar fi minţit dacă ar fi spus că nu-i plăcea să se joace, mai ales dacă cel cu care juca era cineva ca Eduart. Se apropie de el, până când trupurile lor aproape de lipeau şi îşi ridică gura spre urechea lui.
  -Vino şi ia-o, şopti pe un ton sexy şi jos, apoi îi muşcă uşor lobul şi se depărtă de el, ţinând cartea în mână. Chicoti slab.
  -Miriam, am nevoie de nişte manuale de psihologie, pentru clasa a 11'a, strigă ceva mai tare, profitând că nu era nimeni în bibliotecă decât ea, Eduart şi bibliotecara.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart de Nobili

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 7:40 am

 • Zâmbi când o vede cum îl analizează. Făcea asta defiecare dată când apucau să stea singuri mai mult de cinci minute. Îşi acperă gura cu mâna stângă când o vede cum înghite în sec. Era pe puctul de a o întreba dacă îi place ce vede, dar vrbi peste el. Dacă nu vrea? Surâde. În mod cert nu va pleca din bibliotecă fără acea afurisită de carte.
  " Eu nu plec de aici fără carte. " spune, ştiind că va trebui, până la rumă, să îi continue acest joc al ei. " Şi tu nu pleci cu cartea mea. " adăugă, văzând-o cum vine spre el. Nu îi mai răspuns când aceasta îi şopti acele cuvinte în ureche, nici când îi muşcase lobul.
  Făcu acei paşi spre ea, scurtând din nou distanţa dintre ei. Ar fi putut să îşi întindă mâna atât de simplu, să o prindă de talie şi să o oprească din fugă. Ar putea să îşi iacartea şi să plece, dar nu făcea asta. Prbabil căo va lăsa să se joace mai mult. O auzi cum strigă după bibliotecară.
  " Nu te aude, e la secretariat. " rosteşte, zâmbind, făcând încă un pas.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Irene d'Louise

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 7:56 am

 • Oftă teatral când el îi spusese că bibliotecare nu era acolo. Se îndepărtă și mai mult de el, și îl privi cu coada ochiului.
  -Deci suntem singuri? întrebă pe un ton provocator și clipi ademenitor, trecându-și limba peste buzele roșiatice.
  -Cu atât mai bine, adăugă și apoi se pierdu printre rafturile de cărți, ținând în continuare cartea în mână. O lăsă într-un raft, bine ascunsă și apăru în spatele lui, suflându-i în ceafă. Chicoti provocator și dispăru din nou, luând de data asta și cartea, căci nu dorea ca el să plece înainte de a o lua de la ea. Altfel, jocul n-ar mai fi fost distractiv. Clipi des, rezemându-se de un perete și își abținu chicotul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart de Nobili

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 8:06 am

 • Ştiuse că a oftat mai mult teatral. Şi el doar de faţadă enervat că ea lipsea. Îşi analiză ceasul, de parcă i-ar mai fi păsat că întârzie şi îi ascultă cuvintele. Nu mai are timp să îi răspundă pentru că şatena dispăruse din nou, cu cartea lui. Rămase acolo, privind-o cum dispare printre rafturi. Oftă,dezamăgit de copilărozitatea fetei, şi îşi trec mâna prin firele roşii de păr. Oftând din nou, îi simte suflul în ceafă, se întoarce de data asta, urmărind-o prin bibliotecă cum ufuge cu cartea sa. Se apropie suficient cât să întindă mâna şi să o prindă de încheietură. Zâmbeşte victorios, trăgând-o înspre el ca să poată să îşi ia cartea.
  " Am câştigat eu sau ai pierdut tu? " întrebă, teatral, trăgând-o şi mai aproape, fiind pe punctul de a-şi lipi corpurile.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Irene d'Louise

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 8:21 am

 • Îi văzu umbra și se redresă pe propriile-i picioare, apoi făcu doi-trei pași, pentru a se îndepărta de el, dar prea târziu, căci îi simți mâna prinzându-i încheietura, altfel distrugând orice cale a ei, de a mai scăpa. Îl privi printre gene, ducând mâna în care ținea cartea la spate, și surâse.
  -Te dai mare, spuse și tresări când o trase mai aproape, iar trupurile li se lipiră într-un final. Își ridică privirea spre el, căci era mai pitică, și zâmbi inocent.
  -Nu ți-o dau, clătină hotărâtă din cap și-l privi în ochi, întrebându-se cât de departe ar putea merge pentru a lua acea carte. Râse în sinea ei, chicotind slab.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart de Nobili

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 8:39 am

 • Chiar se dădea mare? Rpbabil că da, dar nu îi păsa. Îi lipi corpul de a lui, zâmbind uşor, distanţa dintre ei fiind cel puţin indecentă. Ar fi putut, foarte uşor, să îşi lungească cealaltă mână şi să ia cartea cât aceasta vorbeşte. Dar voia să vadă decât până unde este dispusă să meargă- Zâmbeşte, văzând că refuză în continuare să îi dea cartea. Cu mâna liberă îi prinde bărbia, lipindu-şi fruntea de a ei. Îşi desface degetele de pe încheietura ei, petrecându-şi membrul pe după talia ei, făcându-i imposibilă fuga. Zâmbeşte uşor către ea, gândindu-se cât de tare riscă.
  " Vrei să vezi până unde mă duce curajul? " întreabă, abţinându-se cu greu să nu râdă cât o privea în ochi.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Irene d'Louise

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 9:27 am

 • Continuă să-l privească, fără a slăbi strânsoarea din jurul cărții. Se știa cât de încăpățânată putea fi, și cât de greu ceda, iar acum, mai ales acum, nu avea de gând să renunțe așa de repede. Își mușcă pe interior buza când el îi dădu drumul, având impusul de a pleca. Dar, imediat brațul lui îi prinse talia cu fermitate, lipind-o din nou de el.
  -Ai curajul să-mi arăți? întrebă pe un ton jos și sexy, trecându-și degetele de la mâna liberă de-a lungul pieptului său, și își apropie chipul de-al lui.
  -Sau ți-e teamă? întrebă apoi și râse. Îi prinse buza cu dinții, lăsând cartea discret pe un raft. Își duse brațele după gâtul lui.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Eduart de Nobili

avatar

Mesaje : 15
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Far away    Sam Apr 21, 2012 10:47 am

 • Chiar aşa, are curajul? Nu vede de ce nu l-ar avea, dar suna extrem de ciudat să facă asta într-o bibliotecă. Rânjeşte simţindu-i mâna pe piept şi văzându-i chipul aprpiidu-se de al lui. Zâmbeşte, simţindu-i dinţii pe buza inferioară. Zîmbeşte uşor către ea, apăsându-şi buzele de ale ei, într-un sărut scurt, apăsat, cât îşi întinse mâna de pe faţa ei până pe raftul pe care îi puse cartea. Se gândi, în sinea lui, cât de prost îl crede Irene. Întrerupse sărutul, ascunzând cartea la spate, rânjind.
  " E bine, sau vrei mai mult? " o întrebă, surâzând, continuând să o ţină de după talie, împiedicând-o să se mişte îi orice fel.
  Îşi umezeşte buzele, privind-o în ohii aceia inumani, continuând să îi simtă gustul pe buze.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Far away    

Sus In jos
 
Far away
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Insanity Center :: Insanity School. :: Biblioteca.-
Mergi direct la: