Insanity Center

.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Poisonous light

In jos 
AutorMesaj
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 12:02 pm

* Am coborat intr-o liniste pe care eu o consideram desavarsita, nestiind exact unde ma indrept, dar hotara sa ma... 'ascund' pentru un timp, inca nedefinit. Psihologul era un om fara pasiune sau speranta, anost si vizibil deranjat de problemele noastre, deci singurul meu sprijin aici urma sa-mi fiu eu.
Am simtit cateva adieri reci venind spre corpul meu, acoperit de niste haine mai mult de forma, cam superficiale pentru gustul meu : o pereche de colanti negri si un tricou larg, imprimat cu cateva cuvinte, cu maneci lungi de origine, pe care eu le-am ridicat, pentru a ma simti cat mai lejera in miscari.
In scurt timp mi-am dat seama ca am ajuns in subsolul scolii, cam puternic luminat. M-am oprit brusc din inaintarea mea fara scop oricum, si de la baza scarilor am inceput sa analizez incaperea. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 12:18 pm

 • Auzi paşi cu mult înainte ca tânăra să dechidă acea furisită de uşă. Dar nu spusese nimic, rămăsese acolo, fumând ca un disperat la acel pachet de ţigări pe care şi-l cumpărase în acea dimineaţă. De fapt, nu mai erau mai mult de cinci ţigări în el. Îşi strânse buzele într-o linie subţire cât stingea ce a mai rămas din al nu ştia câtelea muc. O privi pe roşcată cum se opreşte la baza scărilor după ce făcuse atât de multă gălăgie coborând, şi cum analizează încăperea în care intrase de parcă acum ar fi văzut-o pentru prima dată. Oftă răguşit, prea multe ţigări, şi stinse unul dintre becuri, lipindu-şi capul de întrerupător, aranjându-şi mai apoi ochelarii pătrăţoşi pe nas. Nu îl mai durea capul aşa de tare la fel ca aseară, când îi uitase în cameră şi "nu se putea duce în cinci secunde să şi-i ia că pleacă de la post". Parcă ar fi în armată. Copii aceştia erau cu probleme, nu suficienţi de nebuni să se târească pe sub un gard de sârmă două sute de metrii. Zâmbi către ea când acesta îşi opri privirea asupra lui, petrecânud-şi degetele lungi prin breton.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 12:25 pm

* Usor nedumerita de prezenta lui acolo, mai ales atat de inerta, il analiza si pe dansul, dar intr-un fel mai sumar, astfel incat sa nu para ca se holbeaza chiar. Isi indrepta apoi privirile timide spre altceva, aplecandu-si chipul spre podea, una nu foarte veche, spre surprinderea ei.
Inainta mai apoi, dar in miscari lente si calculate, nevrand sa deranjeze ceva. Desi, probabil tanarul din fata ei ar fi spus altceva...
Mai mult ca sigur el a fost stanjenit de aparitia mea si se oprise din orice alta activitate, pentru a ma alunga.
Isi spunea in timp ce se uita la toate acele vechituri, nu foarte prafuite, dar lipsite de nuante vii. Isi ridica apoi chipul imbujorat spre cel dinaintea ei, zambindu-i scurt, usor superficial. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 12:35 pm

 • Ura această chestie a tuturor elevilor. "O să mă omoare dacă vorbesc cu el". Nu erau aici să îi omoare, dar le poţi explica asta după ce le-ai luat libertatea? În mod cert nu. Zâmbi uşor către aceasta, dându-şi părul din ochi, uitânud-se cum se hoblează într-un fel nu foarte evident la el, apoi cum îşi mută încet privirea în podeaua cea proaspăt renovată şi cum o fixează. Îşi mai aranjează o dată ochelarii pe nas, simţind cum se îngreunează secundă după secundă. Era chiar aşa de obosit? Nu, nu credea asta. Roti bricheta între degete cu uşurinţă inumană şi se uită la chipul ei îmbujorat. Zâmbi către ea, ridicându-se încet, luând cu el şi pachetul de ţigări 7STARS ce sătuse cu el în tot acest timp. Face doi paşi în spate, fixându-i ochii negri şi zâmbeşte dulce către aceasta.
  " Hello-oo ! " spune pe tinul lui copilăros, aşa cum fusese până când a plecat de acasă, acum câteva luni. Nu îşi dăduse încă seama de ce venise aici înloc să rămână în Paris, mirificul Paris, şi să fie unul dintre cei mai buni toboşari. De prost.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 12:52 pm

* Se uita la el ceva gen " Vorbesti cu mine ?! Chiar vrei sa vorbesti cu cineva ca mine ? ", apoi isi scutura capul ametit, zambind si ea, ceva mai voios. *

- Heya...

* Spuse incet, parca nevrand sa trezeasca pe cineva din incapere. Ar fi vrut sa intrebe inca vreo suta cincizeci de lucruri care-i jucau prin minte, dar opri la timp aceasta idee, gandindu-se ca cine este el sa-i raspunda curiozitatilor ei... *

- Te-am deranjat ?

* Se rezuma doar la aceasta intrebare scurta, pe care o asocia cu un zambet afectuos si o privire blanda, de fetita TOTAL-inocenta. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 1:03 pm

 • Îi adora acea privire pe care i-o aruncase prima dată. Era atât de dulce cu acea privire că nu se putu abţine să nu afişeze un zâmbet alrg şi dulce, extrem de dulce, de parcă ar i-ar fi ridicat moraul coborât la pământ. Se mai jucă printre degete cu bricheta până când aceasta îl salutase înapoi. Îşi ridică mâna, privind-o cum încercă să îşi pună oridine în gânduri. Se gândi, absent, că ar fi un psiholog genial. Râde la acest gând privind-o în ochi, dându-şi părul de pe frunte, sau cel puţin încercând să îi dea o formă cliaie şatene.
  " Nu. M-ai adus la realitate. " îi răspunde, îcenrcând să ascundă cât mai mult accentul franţuzesc care l-a bântuit până aici şi îl va bântui până în ziua în care se va întoarcere la vorbirea limbii materne în ţara maternă. " Ce fel de vânt blestemat te-a adus aici? " întreabă, ştiind că el nu ar veni aici de bună voie numai în cazuri disperate.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 1:17 pm

* Auzind intrebarea lui, menita mai mult sa continue convorbirea, izbucni intr-un ras nu foarte zgomotos si scurt, pentru ca isi acoperi imediat buzele cu degetele de la mana dreapta. *

- Probabil vantul blestemat al curiozitatii mele, care a omorat si pisica aia, saracuta.

* Chicoti iar, amintindu-si de vorba cu " Curiozitatea a omorat pisica ". Mama ei avusese o pisica, care murise la scurt timp dupa ce Marion s-a nascut, iar ea a ajuns sa fie din fire o persoana curioasa.
Se stapani repede, luand o alta pozitie, cu picioarele usor incrucisate, pentru a inceta cu atata ras, nelalocul lui. *

- Dar tu ? ... Ce adiere ti-a purtat pasii aici, inaintea mea chiar !?
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 1:27 pm

 • Surâse şi el când îi auzi râsul. Nu i se părea un râs de nebun, aşa cum se consideră majoritatea de aici. Era un râs normal, provenit de la o replică semi-handicapată venită din partea lui. Nu este nimic special în asta. Chicoti puţin cât îi auzi cuvintele. A renunţat la acea credinţă a lui de când era tânăr cu "râzi cel puţin două ore pe zi ca să trăieşti o eternitate" de când venise aici. În acest loc sumbru, nu avea timp să găsească motive de a râde. Nici măcar nu îi dădeau voie să râdă.
  " Biata pisică... " comentă şi el, cu zâmbetul acela dulce pe buze, cu care topise o mie de fete înaintea ei. Ce îl aduse aici pe el? Singurătatea? Faptul că nu voia să îşi vadă tobele? Faptul că aici nu vine nimeni? Nu ştia nici el. Dar zâmbi uşor către ea, ridicându-şi umerii.
  " M-au alungat tobele din cameră... " spune, aplecându-se în dreptul urechii ei, chicotind apoi când s-a ridicat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 3:12 pm

* Simtindu-i caldura rasuflarilor pe piele, tresari brusc, dar usor, fara sa zguduie si pozitia amandurora. Zambi scurt si vizibil emotionata de apropiere.
Inghiti in sec, nestiind cum sa continue - daca putea sa continue -, vrand parca doar sa analizeze fara oprire si fara vreo pauza mai lunga asupra unui singur obiect, tot ce este in jur, inclusiv pe el... *

- Si aici... Aici ce te retine, daca de acolo ai fost alungat... ?

* am intrebat, gandindu-ma vadit la raspunsul lui, cu o oarecare placere ascunsa. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 3:22 pm

 • Zâmbi către ea, privind-o cum tresare brusc, dar atât de uşor, ca să nu zguduie ditanţa dintre ei. Era, în mod evident, emoţionată la cât de apropiaţi erau. Zâmbi uşor către ea din nou, dându-şi părul din ochi. Se lasă pe jos, stând în capul oaselor, uitându-se la ea de jos. O privelişte plăcută. Zâmbi la acest gând cu o tentă spre pervers. Dar reveni la cel dinainte rapid, spreând, înainte să observe ea.
  Da, ce îl reţinea aici? De ce a rămas aici? Zâmbeşte uşor.
  " Momentan tu. " spune, ridicându-şi umerii către ea, zâmbind din nou acel zâmbet dulce dar irefuzabil al lui.
  Simţea cum întregul lui corp cere acea afurisită de ţigară după care tânjeşte de când a stins-o pe cealaltă. Stând în şezut, scoate o ţigare şi o aprinde, aruncând păcatul între buzele rozalii. Se uită la roşcată.
  " Vrei? " întrebă, zâmbind.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 3:30 pm

* Dupa ce ii surprinse cu o exactitate de speriat fiecare expresie si figura, inclusiv una destul de jucausa - perversa -, se inrosi mai tare, fiind hotarata sa nu i se alature pe podea.
Nu raspunse si se arata usor indiferenta cand, de fapt, o flata cu raspunsul lui, evident doar de forma. Ofta scurt, aplecandu-se fara prea multa tragere spre el, lasandu-si mainile pe coapse, in prima faza. *

- Fumatul... dauneaza.


* Ii spuse scurt si raspicat, cu o urma de zambet, de fapt si de drept fiind deranjata de acest viciu. Nu putea suferi fumul de tigara, si desi il simtise de la inceput, emotia pe care tanarul i-o crease ii distrase atentia de la acest aspect la care de obicei era foarte sensibila. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 4:01 pm

 • Dăunează? Râse uşor către ea, nemai putând să se abţină. Era adorabilă, într-un cuvânt. Ce fel de oribilo crimă trebuie să fi făcut ca să ajungă aici? Continuă să râdă, stingând ţigara de podea. Se ridică din nou la nevelul ei, apropiindu-şi chipul de al ei. Chicoti uşor către ea,continuând să o fixeze în ochii aceia negri, arpiindu-şi chipul tot mai mult.
  "Dăunează, nu-i aşa?" spune, zâmbind pervers către ea, plimbându-şi mâna pe lângă maxilarul ei, zâmbind uşor. " Vrei să vezi ce mi se întâmplă când fumez? " spune, chicotind din nou, apoi revenind la acel zâmbet pe care îl avusese pe faţă acum câteva secunde. Surâde uşor către ea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 4:06 pm

* Inghiti zgomotos in sec, nestiind in ce parte sa priveasca mai mult - stanga sau dreapta... *

- Uhm... Uhm...

* Se simtea din nou intimidata de curajul lui si de apropierea dintre ei. Isi apasa brusc mainile pe pieptul lui, incercand sa-l opreasca din a se mai apropia, dar fara rost. Isi simti degetele presate, dar le lasa acolo, nemaistiind parca cum sa si le retraga. *

- N-nnu... nu cred ca vreau sa vad asta.

* Raspunse cu teama vizibila in glas, danduse apoi un pas inapoi, dar aluneca, cazand in fund, cu mainile sprijinindu-se de podeaua rece si genunchii uniti. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Poisonous light   Vin Apr 20, 2012 4:33 pm

 • Se bâlbâia. Era adorabilă când se bâlbâia. Zâmbeşte uşor, continuând să se apropie de ea încet, ştiind că această apropiere dintre ei o deranejază extrem de tare. Surâde, către ea zâmbind uşor. O prinse uşor de spate, ajungând până la urmă să cadă deasupra ei. Era un joc foarte amuzant pentru Alecs. Nu mai făcuse asta de mult. Dar, ce-i drept, nu găsise încă pe cineva aproximativ normal cu care să vorbească. Toţi se iau de nebuni şi criminali în serie. Surâde către roşcată, dându-şi părul din ochi cu o mişcare cât mai uşoară şi subtilă.
  " Sigur nu vrei? " rosti, de parcă ar fi beat, zâmbind dulce către ea.
  Era, într-un fel, drogat. Nu mai fusese aşa de aierian de mult timp. Zâmbi.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Poisonous light   

Sus In jos
 
Poisonous light
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Insanity Center :: Insanity School. :: Subsolul scolii.-
Mergi direct la: