Insanity Center

.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Till you come back everyday is yesterday .

In jos 
AutorMesaj
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 12:06 pm

 • Alecs se ridică de pe pat încet, uitându-se în stânga şi în dreapta după telefonul acela afurisit pe care, în mod anormal, îl găsise acum câteva minute. Nu îl mai vedea. Putea să jure că l-a pus pe masă. Îşi aranjează ochelarii pe ochi. De fapt, nu avea nevoie de ei ca să vadă. Vedea la fel de bine ca toţi. Dar îl durea capul fără ei. Oftează, făcând câţiva paşi spre bucătărie de unde ia fix-ul şi se sună. Aşa făcea de fiecare dată. În buzunar, telefonul suna fidel. Îi venea să îşi dea palme. Dar să îşi dea palme singur. Oftă, luândul în mână şi începând să îl butoneze, de plicisit ce era. Râde uşor de el însuşi, punându-l înapoi în buzunar. Putea să jure că se va suna peste douăzeci de minute ca să afle unde îi este telefonul. Surâde în sinea lui şi îşi face o cafea rapid, ştiind că altceva nu ar putea face în aceste momente. Îşi trecu mâna prin păr, cu cealaltă ţinând ceaşca fierbinte de cafea. Prin uşă putea să vadă tobele din sufrageria mică. De ce le înghesuise acolo? se întrebă. Pentru că acolo le vedea, veni răspunsul automat. Nu ajungea o dată pe săptămână până în dormitor. Era mare lucru dacă ajungea să adoarmă în pat. Canapeaua a devenit mult prea folosită după ce a începută să aibă ture ducle.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 12:14 pm

* Cu privirile timide si pasul lent, mergea alene pe coridoarele care stia ca duc la camerele personalului. Intentia tinerei era sa dea de vreun gardian - un profesor era exclus, fiind cam sever -, care sa se lase induplecat de 'rugamintile ei fierbinti' si evident de chipul ei dulce, conducand-o pana afara, cat mai departe de locul asta.
Nu era un plan complicat asta, pentru a iesi afara, dar planurile simple sunt adesea cele mai reusite. In plus, simtea si ea nevoia sa simta aerul prin par, sa se bucure de alte culori, mai vii, sa culeaga o floare, sa vada ceva natural ! Nimeni nu putea sa o refuze ! Avea sa-si atinga scopul, cat de banal era el, avea sa-i fie o dorinta implinita aceasta.
Zari o usa mai 'primitoare' si ciocani sever, cu doua degete, pregatindu-si chipul nevinovat si replicile. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 12:28 pm

 • O auzi cum ciocăne. În mod cert era o ea. Toţi tipii s-au învăţat deja cu nu-ul lui brusc. Se balansă în faţă, având grijă să nu verse cafeaua şi începu drumul cu paşi mici, lovind din când în când podeaua ca să arate că vine. Se opri, scurt, în faţa tobelor şi le înjură în gândul lui. Le privi cm stau acolo, parcă neatinse, dar cu toate astea, folosite peste poate, şi zâmbi. Beţele stăteau pe masă, sub formă de X. Singurele din întreaga lui casă care aveau locul lor. Se întoarse pe călcâie, măsurând distanţa de la uşă la el. Doi metrii. Vor fi cei mai lungi metri din viaţa lui. Ofând, mai făcu câţiva paşi, mai bău o gură din cafea, mai făcu o pauză să se uite la tobe, apoi apăsă clanţa. O văzu pe roşcată în faţa lui şi schiţă un zâmbet uşor către aceasta, ducându-şi mâna liberă la ochelari ca să îi aranjeze. În mod cert avea de gând să se ceară afară. Zâmbi în continuare acel zâmbet dulce al lui, aşteptând să vadă ce va face.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 12:39 pm

* Toata pregatirea ei mintala si toate sperantele ii fusesera spulberate in clipa in care zari un tanar zambitor, cu putin mai mare decat ea in ani, si destul de primitor in toate gesturile. O apucau remuscarile, dandu-si seama ca dupa ce avusese un trecut atat de tulburator, isi promisese ei sa nu mai minta sau sa influenteze pe cineva, pentru niste prostii. Se rusina brusc, isi apleca chipul care deveni rapid unul de 'vinovata' si simtind ca genunchii incep sa-i tremure vizibil, se hotari sa vorbeasca, pentru a nu raspunde unor intrebari mai penibile pentru ea apoi. *

- Imi pare rau pentru deranj, uhm... Vroiam sa ies, dar, umm, m-am razgandit... Cred.

* Dupa ce-si sfarsi balbaiala inutila, isi lasa din nou ochii in jos, mustrandu-se in gand pentru atata banalitate din partea ei. V-a rade de ea fara doar si poate, in cel mai bun caz, si asta doar din vina unor remuscari penibile de fetita. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 12:57 pm

 • O privi cum stă în faţa lui, încercând să îşi dea seama ce va face ea însăşi. Evident, nu ştia. Voia să iasă afară, sau voise. Dacum nu mai era aşa de sigură. Surâde către ea, cât aceasta încerca să îşi pună ordine în gânduri. O priveşte cum începe să tremure uşor şi zâmbetul îi pieri de pe buze. Aşteptă până când aceasta temrină de vorbit şi nu spuse nimic. Cu toate acestea, cu toate că nu o ştia, îşi întinse mâinile încet în faţă şi o trase către el, strângând-o la pieptul lui în braţe. Era sigur că nu avusese parte de aşa ceva de mult timp. Psihologii de aici au o credinţă extrem de ciudată. Zâmbi uşor către ea, dânud-şi părul din ochi, privindu-i părul roşcat al fetei.
  " Eşti ok, amourr? " spuse, urând pentru prima dată acel afrisit de accent franţizesc pe care îl are de când se ştie.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 1:06 pm

* Cu trupul frematand si cuprins de o dorinta ciudata in bratele sale, cu pupilele marite de stupoare si emotie vie in fiecare simt, incepu sa murmure niste sunete indescifrabile, dand dovada pentru prima data ca era un copil cu probleme de comportament...
Isi lasa bratele sa alunece pe langa corpul oricum inert, si ramase asa, pana cand ii auzi glasul din nou. *

- S-ssunt...s-sunt bine...

* Raspunse mecanic parca, nestiind cum sa interpreteze gestul lui atat de calduros...
Un " Am observat ca esti cam pierduta si vreau sa te ajut " sau " Ma comport cu tine precum o fac cu orice disperata dupa atentie, avand in vedere ca si asta intra in treaba mea " ?
Am oftat scurt si subtil, incercand sa ma bucur de moment cat avea sa mai dureze. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 1:15 pm

 • Zâmbi când o auzi cum încearcă să murmure ceva. O ascultă cum scoate dunete inteligibile, fără logică, şi zâmbi uşor. Se gândi, ironic, ce dracu' fac psihologii aceia care ar trebui să îi ajute? Oftă, ducându-şi mâna prin părul ei. Era singur că nu avusese parte de aşa ceva de atât de mult timp. Îi auzi, însfârşit, acele cuvinte, şi oftă. Nu îi dădu, totuşi drumul. Era sigur că nu îi displace această îmbrăţişare.
  " Mă bucur că eşti bine. " rosteşte zâmbind uşor şi copilăros în continuare, de parcă nu ar fi fost cine ştie ce face el. " Vrei să intrii, sau mă ţi în pragul uşii? " spune, pe un ton glumeţ, având grijă, cu toate astea, să nu o jignească.
  Se uită la ea, măsurând diferenţa de înălţime. Chicoteşte uşor, împreunându-şi degetele pe după talia ei, trăgând-o mai aproape de el.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 3:00 pm

* Fiind trasa aproape de el inauntru, evident nu ar fi putut sa-l refuze, desi se simtea usor jenata. Isi ridica mainile, odihnindusi-le pe pieptul lui, indraznind mai apoi sa-l priveasca direct in ochi. Se pierdu pentru cateva clipe, dar isi reveni si incerca sa analizeze camera, nu chipul tanarului, care desi mai ispititoare, ar fi facut-o sa para mai ciudata, iar ea deja avea un semn mare al intrebarii din partea lui, probabil. *

- Meerrci...

* Am raspuns doar atat, cu jumatate de gura, muscandu-mi usor buza inferioara, observand abia acum ca desi eram in camera lui, nu-i mai spusesem nimic. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 3:06 pm

 • Zâmbi dulce, tăgând-o doi paşi în spate, ca să poată intra în apartament. Închise uşa cu o mişcare scurtă a încheieturii şi zâmbi către ea, văzând-o cum se pierde în ochii lui pentru câteva secunde. Surâde uşor, umezindu-şi buzele încet, cât îi simţea palmele fierbinţi pe piept, căldura lor trecând prin tricoul subţire pe care îl purta. Încercase să îi imite accentul. Chicoti dulce către ea, luându-şi o mână de după talia ei ca să îşi aranjeze părul şu ochelarii, prinvd-o în ochi. Ticuri afurisite.
  " Cu plcerre. " spuse, având din nou accentul, de data asta folosit intenţionat, nu ascuns ca înainte. " Vrei să te servesc cu ceva? " întrebaă, privind cana de cafea pe care o lăsase pe măsuţa joasă, vis-a-vis de beţele tobelor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 3:24 pm

* Tresari bucuroasa, privind incotro se indreptau si ochii lui, simtind nevoia sa-si treaca limba peste buzele care de mult timp zaceau uscate. Se desprinse usor din imbratisarea care tinea cam de mult timp, simtind ca pe tanar il incomoda. *

- Siguur ! Accept orice e umed... Uhm, Ud ! Adica, lichid...

* Se balbai, condusa de propriile simturi si nevoi, rosind puternic. Se panica rapid, nestiind cum sa schimbe subiectul jenant, starnit de emotiile ei penibile. *

- Uhm... Care e numele tau ?

* Intreba brusc, usor degajata, desi era interesata sa afle si asta. Incepu din nou sa zboare prin gandurile ei, fara legatura si uneori fara logica.*
Cam ciudat cum primul cunoscut de aici este un gardian...
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 3:32 pm

O lăsă să se desartă din îmbrăţişare, văzând că se simţea mai bine. Se trânteşte pe caneapea, făcându-i tinerei un simplu semn să facă şi ea la fel. Îi aude cuvintele şi îşi îndinte mâinile, umezindu-şi din nou buzele rozalii. Îşi aranjează din nou ochelarii pe nas, trecându-şi apoi mâna pe după cap şi prin firele de păr de acolo.
" Mai multe detalii, ştiu o groază de locruri cu lichid. " rostii glumeţ, uitânud-se la ea, zâmbind uşor.
Îşi trece mâna prin păr din nou, murmurând o înjurătură uşoară pe franceză. Îşi ridică umerii către ea zâmbind dulce, ascultându-i întrebarea. Sare în picioare şi se apleacă uşor, mimând scoaterea unei pălării.
" Alexandre D'Uberville." rosteşte, cu zâmbetul pe buze. " Alecs. "
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 3:41 pm

- Alecs...

* Pronunta cu grija prescurtarea, fiind fascinata de numele lui. Rosi la gesturile sale, si isi duse o mana la buze, pentru a-si stapani un suras. Cu cealalta ii indrepta parul de pe chip, cand el isi ridica capul spre ea, dar isi retrase repede mana, scuzanduse si privind spre acele cani din nou, cu timiditate fata de el. *

- Scuze... Am observat doar ca ai ticul de a-ti aranja parul, si, uhm... Scuze.

* Isi musca din nou buza, dar pe interior. Apoi zambi usor absenta, vrand sa-i vada reactia la gestul ei cam... 'exagerat'. *

- Sa ne rezumam la lichidul din cani...

* Am revenit la replica de inceput, desi initial vroiam sa ocolesc gafa mea, acum am simtit ca gestul meu era mai stanjenitor, decat balbaiala dinainte. *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alexandre D'Uberville

avatar

Mesaje : 17
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 4:14 pm

 • Ticuri. Da, afurisite ticuri. Surâde dulce către ea, chicotind apoi dând din mână. Îi spune să nu îşi mai ceară atât de multe scuze pentru orice face. Chicoteşte încă o dată, ducându-şi mâna prin păr, făcând câţiva paşi în faţă. Se concetră puţin şi deschide uşa frugiderului fără să îşi verse tot în braţe. Ia cutia cu suc de pe margine şi un pahar, întorcându-se în cameră. I le pune pe masă în faţa ei, atingând cu degetul beţele de la tobe. Înghite în sec şi le prinde între degete, zâmbind. Se joacă cu ele, lovindu-le unele de altele.
  " Tu nu mi-ai spus cum te cheamă. " rosteşte, întorcându-se pe călcâie brusc, aşezându-se pe scaunul teblor şi lovindu-le uşor, tăcut, doar cât să răsune acel sunet tăcut în cameră.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marion J. Huey

avatar

Mesaje : 16
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   Vin Apr 20, 2012 4:21 pm

* Auzind sunetul tobelor se simti oarecum mai vie, si fiind atat de aproape de ele, situatie in care nu se mai vazuse, tresari la fiecare sunet mai puternic, zambind, si tinand un fel de ritm, din picior. *

- Marion...Josephine... Huey.

* Daduse un raspuns complet, in pauzele nu foarte lungi dintre sunetele tobelor, surazand. Intr-un final se atinge de cutia de suc, o desface lejer si isi toarna cu grija in pahar. Dupa ce sorbi tot continutul din cateva sorbituri, nu foarte zgomotoase, vru sa-si mai puna unul, dar isi retrase imediat mainile, asezandusi-le cuminte in poala, rosind.
Nu putea sa bea chiar atat de mult, la el... *
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Till you come back everyday is yesterday .   

Sus In jos
 
Till you come back everyday is yesterday .
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Insanity Center :: Insanity Center. :: Camerele personalului.-
Mergi direct la: