Insanity Center

.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.

In jos 
AutorMesaj
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Vin Apr 20, 2012 6:10 pm

Me and Lee Seul Mi.

 • Nu putea să creadă . Dintre toate felurile în care ar putea să petreacă ziua , de ce tocmai aici ? Scuipă alte înjurături , mult prea multe înjurături , lăsând oamenii din jurul lui să ştie că nu are nevoie de companie . Dar tot nu se puteau abţine . Nu poţi să fii singur atâta timp cânt cânţi la chitară în public . Oftează , continuându - şi dansul uşor peste corzile chitarei sale . Nu îşi aduce aminte ultima dată când a fost singur . Nu , nu adună nopţile . Atunci numai singur nu e . Oftează . Murmură din nou câteva înjurături , privind cerul , nu corzile aurii ale chitarei . Melodia " Talking to the moon " de la Bruno Mars se aude atât de clar încât îl sperie până şi pe el . Câteva fete cântă versurile , cât el tace . " Desincronizate , falsează , varză în tot sensul cuvântului ... " gândeşte , privind cascada . Se ridică încet , muşcându - şi buza inferioară , simţind o briză rece lovindu - l în faţă .
  " La naiba cu toate ! " se aude vorbind fără să gândească aceste lucruri.
  Îşi aranzeajă scurt , cu mâinile , sacoul şi tricoul pe care îl poartă , zâmbind uşor la vederea reflexia lui în apă . Zâmbi, oftând uşor.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Vin Apr 20, 2012 10:21 pm

 • Nici nu trebuia să ghicească pentru a ştii de ce stăteau toate acele tipe agăţate de trunchiurile copacilor. Era logic, era acolo. Muzica lui se auzea extrem de bine, pe o distanţă destul de lungă. Seul Mi nu reuşi să-şi stăpânească starea de încântare, ştiind că-l va vedea, în sfârşit, după perioada lungă în care nu avusese voie să iasă afară. De ce? Avusese o altă criză cu câteva zile înainte, aşa că fusese ţinută sub strictă supraveghere.
  -La o parte! exclamă cu putere, glasul ei dulce şi domol, răzbătând printre toate acele tipe mult prea disperate, dacă o întrebai pe ea. Zâmbetul i se lăţi pe chipu-i palid când îl văzu, stând acolo, nervos cel mai probabil, pe toată acea mulţime.
  -Yongbae! zise veselă schimbându-şi tonalitatea vocii, pentru ca el să nu o recunoacă aşa de repede, şi se lăsă în genunchi în spatele lui, acoperindu-i ochii cu palmele ei. Surâse fermecător.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 7:24 am

 • Dar mai rămâneam mult să ne holbăm la mine? gândi enervat, vrând să găsească o modalitate de a le face vânt acelor fete cu o singură privire. Îşi trecu mâna prin firele de iarbă, murmurând o înjurătură. Nu, nu avea nicio şansă să scape de acele fete foarte repede. Se uită la ceas. Gândul îi zbură către Seul Mi şi faptul că astăzi, în mod normal, ar trebui să aibă voie să iasă afară. Se gândi că în maxim treizeci de minute se va ridica de acolo şi se va duce să o caute şi să o scoată dintre acei patru pereţi dacă încă nu i-au dat drumul. Până la urmă, nu-şi aduce aminte când l-a refuzat o asistentă.
  În spatele lui răsună vocea ei. Aproape că sări în picioare, însă ea fusese ai rapidă decât el la această oră. Îi simţii degetele apăsându-se peste ochii lui şi surâse. Îşi pune palmele peste ale ei, vrând să îşi audă numele din nou.
  " Seul Mi! " rosti, zâmbind, împletindu-şi degetele printre ale ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 7:44 am

 • Se lipi ușor de spatele lui, continuând să-și țină palmele pe ochii acestuia. Zâmbi larg și dulce când își auzi numele pronunțat de el, iar degetele lor începură a se împleti.
  -Mi-a fost dor de tine, Yongbae, spuse și își lăsă capul pe umărul lui, lăsându-și și palmele în jos. Îi strânse ușor degetele cu ale ei, apoi zâmbi, umflându-și obrajii îmbujorați. Clipi des din genele-i lungi și negre și se lăsă ceva mai în jos, sărutându-l pe obraz. Obrajii i se înroșiră și mai tare, dar momentan nu-i păsa. Îi lipsise prea mult persoana lui și libertatea, ca să mai țină cont de privirile ucigătoare aruncate de tipele acelea ce stăteau în spatele lor.
  -Dacă ar putea, alea m-ar omorî. Mai ales că eu stau lipită de tine și nu ele, îi șopti la ureche și strâmbă din nas.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 8:00 am

 • Zâmbeşte când îi aude cuvintele, şi când îi simte capul aplecându-se uşor peste umărul lui. O lăsă să se joace cu degetele lui, zâmbind, umezindu-şi scurt buzele.
  " Ţie nu ţi-a fost dor de mine. Mie mi-a fost dor de tine. " spune zâmbind, simţindu-i buzele pe obrazul său. Îşi întorce capul când aceasta termină şi îşi lipeşte îndelung buzele de obrazul fin şi alb al cesteia, savurând acest moment. Le auzi pe acele fete murmurând înjurături şi ţipând în spatele lor. Ar fi dat orice să le poată spune ceva, dar nu voia să se despartă din îmbrăţişarea ei.Zâmbeşte, auzindu-i cuvintele. Zâmbeşte, sărutându-i încă odată obrazul. " Poate au prostul curaj să încerce... " spune, zâmbind apoi, uitându-se în ochii ei, simţindu-se cum se pierde.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 8:16 am

 • Îi simți buzele sărutându-i obrazul și nu putu să nu roșească mai tare. De fapt, ea roșea de fiecare dată când era vorba de el.
  -Ba mi-a fost dor tde tine. Cum poți să crezi că nu mi-a fost? întrebă și îl împinse ușor, privindu-l urât. Îi scoase limba și apoi trase aer în piept și se dezlipi de el.
  -Nesuferitule, murmură și se așeză lângă el, fără a-i da drumul la mână. Își lăsă capul pe umărul lui, zâmbind din nou când o sărută pe obraz. Îl privi în ochi, lipindu-și fruntea de a lui, și îi înconjură cu o mână talia, iar cu cealaltă o ținu împletită cu a lui. Zâmbi dulce, auzind în continuare acele prosteste ale tipelor. Se abținu cu greu să nu se întoarcă și să le zică vreo două, dar se concentră pe chipul șatenului și stătu potolită.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 8:30 am

 • Îi plăcea de Seul Mi când roşea. Roşea într-un fel foarte copilăros şi dulce, care îl topea pe interior. Îi auzi cuvintele rostite atât de copilăros şi surâde. În comparaţie cu el, ea nu simţise nimic din acest dor. Zâmbeşte.
  " Hai s-o punem altcumva. În comparaţie cu mine, ţie nu ţi-a fost dor aproape deloc. " spune, zâmbind, către aceasta, peste acel cuvânt al ei pe care nici nu voia să îl audă. Îi simte cealată mână trecând pe după talia lui şi zâmbi. Îşi despleti degetele dintre ale ei şi o prinse de mijloc, ridicând-o uşor în aer, de parcă ar fi fost o pană, şi aşezând-o în braţele lui. Le auzi pe acel fete protestând şi se abţinu cu greu să nu pufnească în râs. " Dacă sunt aşa de nesuferit, de ce mai eşti aici? " întrebă, rostind acel cuvânt de parcă l-ar durut venind din partea ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 9:08 am

 • Trase aer în piept și clipi uimită când o ridică de jos, și o trase în brațele lui. Alte proteste din partea fetelor, doar că de data asta Seul Mi, le aruncă o privire urâtă, pufnind enervată.
  -Puteți înceta și să plecați naibii de aici? Sau măcar dacă nu vreți luați-vă și niște popcorn, spuse și strâmbă din nas, apoi își îndreptă privirea spre tânăr, punându-și palmele în jurul gâtului său. Își apropie chipul de-al lui, privindu-l în ochi, zâmbind când îi auzi întrebarea.
  -Dacă ți-aș spuse, nu m-ai crede. Așa că nu-ți spun, spuse și îl sărută pe obraz, apoi își depărtă chipul de-al lui, privind cerul.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   Sam Apr 21, 2012 9:49 am

 • Se abţinu să nu râdă când tânăra se uită spre cele din spatele lui şi se luase de ele. Îşi ascunse rânjetul cu podul palmei, urmărindu-i fiecare ges al acesteia. Zâmbi şi mai larg către aceasta. Era atât de dulce când se enerva. Îi sărută uşor fruntea când se întoarce către el, fără să îi mai audă cu adevărat cuvintele. Zâmbeşte uşor, privind-o cum îşi îndreatpă ochii către cer. Surâde dulce către ea, prin cap trecându-i o idee. Zâmbeşte, plimbându-şi mâinile prin părul ei moale.
  ” Decât să plece ele, mai bine am pleca noi... ” spune, privind-o cum se întoarce către el.
  Zâmbeşte larg către aceasta, ducându-şi o mână după ceafă doar pentru a-i simţii mâinile acolo, ca să îşi poată împletii degetele cu cale ei. Zâmbi dulce, aşteptând un răspuns.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.   

Sus In jos
 
I am a fool who talks to the moon hoping you'll talk me back too.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Insanity Center :: Insula Insanity. :: Lacul.-
Mergi direct la: