Insanity Center

.
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 It's so wrong to fall for you ...

In jos 
AutorMesaj
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: It's so wrong to fall for you ...   Vin Apr 20, 2012 6:39 pm

 • Se plimba. De fapt, se plimba de mult timp. Şi prin plimbare însemna să fugă de-a lungul şi de-a latul câmpului în supravegherea câtorva noi veniţi. Se întrebă, în sinea lui, cât de mult le va lua să înţeleagă acest sistem? Eşti idiot, te baţi, două zile pe câmp, înapoi la centru. Ai o şansă. Dar tu eşti idiot în continuare şi îţi face plăcere să vii aici. Zâmbi, dându-şi capul pe spate, prindu-se din acest marşi prostesc pe care l-a făcut până acum. Se trânti în airba tunsă scurt acum câteva zile şi se întinse acolo, simţind brusca nevoie să adoarmă. Zâmbi uşor., privind cerul. În mod irocni, gândul îi zbură către ea. În orice ar face, mereu se gândeşte la ea. Se gândeşte la ea şi devine aierian, paralel cu lumea care îl înconjoară şi tot ce conţine ea. Surâde dulce, vizalizându-i chipul în faţa lui. Ar fi putut să întindă mâna şi să îi poată atinge chipul, să o poată atinge şi ea să zâmbească pentru el şi numai pentru el. Chicoti uşor către acea imagine în capul lui, ducându-şi mâna în sus, uşor, apoi o lăsă să îi cadă peste abdomen. Zâmbi. Zâmbi şi ea. Îşi închise ochii. Am ajuns să văd feţe. gândi, ironic, ştiind că un tânăr care se bătuse chiar în faţa lui "vedea feţe".
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   Sam Apr 21, 2012 7:31 am

 • Plictisită și sătulă să vadă acei patru pereți din camera ei, sau să coboare în altă parte, se schimbă rapid și după ce-și aranjă părul să arate cât de cât prezentabil, ieși din camera ei și coborî scările rapid. Murmură absentă lângă un gardien și-o asitentă că iese să se plimbe, apoi se strecură pe lângă ei, prin usa întredeschisă. Avantajul de a fi mic. Nu știa unde avea să meargă, dar se lăsă în voia pașilor ei, care în mod normal nu intrau în belele prea mult. Își umflă obrajii copilărește și clipi des, privind în jurul ei. După câteva minute, pășea pe iarbă proaspăt tunsă ce se întindea de-a lungul câmpului. Văzu o siluetă întinsă jos, și țopăind se apropie de ea. Nu putu să nu zâmbească când îl văzu pe Yongbae.
  -Bunăă, spuse veselă, aplecându-se ușor deasupra lui. Îl privi și surâse fermecător.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   Sam Apr 21, 2012 7:52 am

 • Acum aud voci şi văd feţe. gândeşte, închizând ochii. Dar îi deschise imedat, ştiind sigur că nu era nebun de data asta. Continua să stea acolo, întins pe iarbă, şi simţii cum roşeşte uşor când îşi dă seama că era chiar acolo, în faţa lui. Surâde uşor către ea, căutându-i mâna.
  " Sunt aşa de adormit că aveam senzaţia că te visez. " spune, ironic, fără să se ridice. Îşi întinde mâna în sus, ca să îi atingă faţa, ca să fie sigur că nu visează numai că este acolo, că nu vorbeşte singur. Chicoteşte uşor. " Nu-mi spune că te-au trimis în jegul ăsta. " rosteşte, extrem de enervat că ar putea să o trimită în această ocină. Dacă răspunsul ei ar fi fost da, putea să jure că el va fi cel care va împrţi pumni în locul ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   Sam Apr 21, 2012 8:06 am

 • Îl privi printre genele-i lungi, analizându-i chipul și zâmbi dulce, părul căzându-i ușor în jos și atingându-i pieptul lui.
  -Mă visezi deobicei? întrebă dulce și își lăsă capul într-o parte când îi simți atingerea blândă. Se sprijini de umerii lui, aproape lipindu-și fruntea de a sa și-l privi în ochi. Clătină încet din cap, știind că dacă va spune da, deși nu era tocmai adevărat, el cu siguranță va face scandal.
  -Nu, am venit singură aici. Mă săturasem de camera mea, spuse și se așeză lângă tânăr, împletindu-și degetele cu ale lui. Își trecu limba peste buze.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   Sam Apr 21, 2012 8:19 am

 • Deobicei? Râse uşor. O visa tot timpul, orice ar face, oriunde s-ar întoarce îi vede faţa sau îi aude chipul. Dr nu îi va putea spune asta încă. Zâmbi doar, murmurând un "da" oarecum visător, privind-o cum se apleacă tot mai tare asupra lui. Îi plăcea să se joace cu el. Bineînţeles, ea nu ştia în ce fel se joacă cu el. Oftă oarecum uşurat când auzi că nu fusese trimisă aici pentru cine ştie ce idioţenie. O simţii căzând lângă el, şi îşi întoarce capul lângă aceasta. Zâmbeşte uşor.
  " Şi presupun că nici nu ai de gând să mai apari pe aici, nu? " spune, atingându-i părul şaten cu vîrful degetelor celeilalte mâini, apoi atingându-i obrazul. Zâmbeşte uşor, ducându-şi mâna printre firele ei de păr şi iarbă. " Mi-a fost dor de tine, Seul Mi. " Rosteşte aceste cuvinte fără a-şi mota privirea din ochii ei, zâmbind.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Lee Seul Mi

avatar

Mesaje : 13
Data de înscriere : 19/04/2012

MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   Sam Apr 21, 2012 8:54 am

 • Își lăsă capul pe umărul lui zâmbind când îi auzi răspundul. Își mușcă ușor buzele roșiatice. Își puse capul pe pieptul lui și-l privi printre gene, jucându-se cu degetul pe tricoul acestuia.
  -Și mie mi-a fost dor de tine. Chiar dacă tu nu mă crezi niciodată, spuse nemulțumită și îl înghionti ușor, apoi se roti, stând întinsă complet pe iarbă, fără să-l mai atingă. Își trecu degetele prin păr, aranjându-l absentă. Privi cerul tăcută, gândindu-se la cine știe ce, fără a da prea multă importanță, bine-nțeles. Trase aer în piept și începu să se joace cu pandantivul de la gât.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dang Yongbae

avatar

Mesaje : 19
Data de înscriere : 20/04/2012

MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   Sam Apr 21, 2012 9:10 am

 • Zâmbeşte ascultându-i replica. O credea că îi era dor de el, dar nu îi era le fel de dor ca şi lui. Zâmbeşte, uitându-se la ea. Surâde apoi, atingându-i scurt obrazul cu buzele sale.
  " Să ştii că te cred, " spune, apoi inspiră aer, " dar eşti adorabilă supărată! " adaugă, zâmbind dulce către ea.
  Este, oricum, adorabilă, nu există niciun dubiu în legătură cu asta. Dar acel adorabil întrecea totul când era supărată. Bine înţeles că nu o supăra-supăra. doar se juca cu ea. Îi plăcea să facă asta. Se uită la ea, zâmbind.
  " Doar nu te-ai supărat pe mine... " spune, oarecum enervat pe el însuşi că ar putea fi suficient de idiot să o supere cu adevărat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: It's so wrong to fall for you ...   

Sus In jos
 
It's so wrong to fall for you ...
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Insanity Center :: Insula Insanity. :: Campul.-
Mergi direct la: